Preview-programma biedt een voorproefje van Android 13 tot vivo X80 Pro- en iQOO 9 Pro-bezitters in India

vivo en iQOO starten vandaag hun Android 13 Preview-programma’s in India. Eigenaren van a vivo X80 Pro of een iQOO 9 Pro kunnen zich aanmelden als ze de aanstaande grote update van FuntouchOS willen testen. De preview-software wordt over een week (23 augustus) daadwerkelijk uitgerold, dus waarom de haast?

Welnu, zowel de vivo- als de iQOO-programma’s accepteren elk slechts 500 gebruikers. Dus als je mee wilt, kun je maar beter opschieten. Het aanmeldingsproces is eenvoudig: ga naar Instellingen, Systeemupdate, tik vervolgens op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Proefversie.


Een preview-versie van FuntouchOS 13 (Android 13) komt naar de vivo X80 Pro en iQOO 9 Pro
Een preview-versie van FuntouchOS 13 (Android 13) komt naar de vivo X80 Pro en iQOO 9 Pro

Een preview-versie van FuntouchOS 13 (Android 13) komt naar de vivo X80 Pro en iQOO 9 Pro

Meer details voor het vivo-programma hier en voor het iQOO-programma hier. Zorg ervoor dat uw telefoon is bijgewerkt naar de nieuwste stabiele versie, anders kunt u niet deelnemen.

Degenen die worden geaccepteerd, kunnen de nieuwe FuntouchOS 13 op hun telefoons testen. Het spreekt voor zich dat dit een vroege versie van de software is, dus er kunnen enkele bugs en problemen zijn die het ongeschikt maken voor uw dagelijkse stuurprogramma. Dus misschien wilt u wachten tot er een stabielere release beschikbaar is.

Veel andere vivo- en iQOO-telefoons komen natuurlijk in aanmerking voor de update van versie 13. Ze zullen echter moeten wachten – er is nog geen officiële tijdlijn voor de uitrol van alle ondersteunde apparaten.

Bron 1 | Bron 2

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Idayz.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart