OnePlus 10 Pro krijgt OxygenOS 13 Open Beta 2

De OnePlus 10 Pro heb zijn eerste op Android 13 gebaseerde OxygenOS 13 Open Beta vorige week gebouwd en het ontvangt nu de tweede open bèta. De OnePlus 10 Pro-eenheden die al de eerste open bèta draaien, ontvangen binnen een paar dagen de tweede bèta, terwijl apparaten met de stabiele versie van OxygenOS 12 zich moeten inschrijven voor het bètaprogramma om de nieuwste versie van Android en OxygenOS te proeven .

OnePlus 10 Pro krijgt OxygenOS 13 Open Beta 2

De nieuwe bètaversie brengt het Aquamorphic Design-thema naar de OnePlus 10 Pro. Het wordt ook geleverd met verbeteringen in de systeemstabiliteit en prestatie-optimalisaties en upgrades van HyperBoost GPA naar versie 4.0, die, zegt OnePlus, de framesnelheid stabiliseert en de prestaties en het stroomverbruik in belangrijke scenario’s in evenwicht houdt. Je kunt de volledige changelog hieronder bekijken voor alle details.


Op Android 13 gebaseerde OxygenOS 13 Open Beta 2's changelog

Op Android 13 gebaseerde OxygenOS 13 Open Beta 2’s changelog

Aangezien dit bètasoftware is, heeft het ook enkele problemen die we hieronder hebben vermeld.


Bekende problemen met OxygenOS 13 Open Beta 2 voor OnePlus 10 Pro

Bekende problemen met OxygenOS 13 Open Beta 2 voor OnePlus 10 Pro

Google heeft de stabiele Android 13 uitgebracht voor in aanmerking komende Pixel-apparaten gisteren, maar het zal nog even duren voordat de OnePlus 10 Pro de stabiele OxygenOS 13 ontvangt. Als je er niet op kunt wachten, kun je de bètaversie proberen, maar de ervaring is misschien niet zo soepel als de stabiele build, dus het kan het beste worden vermeden op primaire apparaten. U kunt naar de bronlink hieronder gaan voor meer details

Bron

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Idayz.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart