Sommige Pixel-bezitters krijgen per ongeluk een update voor Android 12 in plaats van 13

Google is begonnen ondersteunde Pixels updaten naar Android 13 gisteren, maar dat is niet wat sommige gebruikers zien – verschillende gebruikers van de r/GooglePixel subreddit melden dat ze in plaats daarvan een op Android 12 gebaseerde update hebben gekregen.

Het is ook geen kleine update, maar een vrij forse download van 2 GB. Het lijkt een recente update te zijn (begin juli, volgens de versie) met de beveiligingspatch van juli en een oplossing voor een GPS-probleem.


Sommige Pixel-bezitters krijgen een Android 12-update in plaats van 13
Sommige Pixel-bezitters krijgen een Android 12-update in plaats van 13

Sommige Pixel-bezitters krijgen een Android 12-update in plaats van 13 (afbeelding tegoed: IcerCVolgende_bomen)

Maar het is niet de Android 13-update die mensen verwachten. Tot nu toe zijn er meldingen geweest uit Duitsland en het VK, voornamelijk uit Pixel 6 en 6 Pro eigenaren, maar het is niet beperkt tot alleen die twee. Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat het probleem niet al te vaak voorkomt, maar het is iets om op te letten als je een Pixel gebruikt.

Sommige gebruikers hebben een oplossing gevonden: meld u aan voor het bètakanaal, dat de stabiele Android 13-release downloadt en vervolgens afmeldt. Als u echter een melding voor Android 12 ziet in plaats van 13, kunt u het beste de update pauzeren en een dag of twee wachten totdat Google het probleem heeft opgelost.

Bron | Via

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Idayz.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart