WhatsApp krijgt native Windows-app, MacOS-versie is nog in bèta, maar komt eraan

Met WhatsApp kunnen gebruikers een desktopcomputer koppelen, zodat ze kunnen blijven bellen en gebeld worden en berichten kunnen verzenden zonder dat je je smartphone in de buurt hoeft te hebben. Dit gebeurt via WhatsApp Web via een browser of een webgebaseerde WhatsApp-desktopapp.

WhatsApp lanceert een native Windows-app, die niet langer de oude webgebaseerde backend gebruikt en is bijgewerkt om native op Windows te worden uitgevoerd. Hoewel de app er aan de oppervlakte niet echt anders uit zal zien, zal de native app beter werken, minder bronnen gebruiken en sneller starten dan voorheen. Met deze apps kun je chats ook levend houden vanaf je toetsenbord wanneer je telefoon offline is.

WhatsApp krijgt native Windows-app, MacOS-versie is nog in bèta, maar komt eraan

WhatsApp zal ook een native MacOS-app uitbrengen, hoewel deze nog in ontwikkeling is. De MacOS-app wordt getest in een gesloten bètaversie en zal aankomen als een MacOS “universele app”, wat betekent dat deze gebaseerd zal zijn op de iPhone-versie van de WhatsApp-app en native zal draaien op Apple-siliconenlaptops. 9to5Mac meldt dat de vroege bèta van de nieuwe WhatsApp desktop-app aanzienlijk sneller is dan de huidige release.

Ongeacht het platform waarop je de nieuwe WhatsApp desktop-app gebruikt, je moet hem nog steeds koppelen aan een smartphone-account dat is gekoppeld aan een telefoonnummer. Eenmaal gekoppeld, kun je op elk gekoppeld apparaat berichten verzenden en ontvangen en WhatsApp-gesprekken voeren met end-to-end-codering. U kunt maximaal vier gekoppelde apparaten gebruiken terwijl uw telefoon offline is, maar gekoppelde apparaten worden automatisch uitgelogd als u uw telefoon 14 dagen niet hebt gebruikt.

BronVia

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Idayz.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart