Wekelijkse peilingresultaten: kleine Asus Zenfone 9 zorgt voor grote opwinding

Is de Asus Zenfone 9 de perfecte telefoon voor mensen die een klein Android-vlaggenschip willen? Dat lijkt het geval te zijn, te oordelen naar de stralende ontvangst in poll van vorige week – de helft van de mensen die hebben gestemd, wil er een.

Nog eens 30% zou geïnteresseerd zijn als Asus softwareondersteuning had geboden die langer dan twee OS-updates en beveiligingspatches over een periode van twee jaar zou duren. Om eerlijk te zijn zei Asus “minstens twee jaar”, maar niet iedereen is bereid om $ 700/€ 800 te wedden op de kans dat er na medio 2024 nog patches komen.

Wekelijkse peilingresultaten: kleine Asus Zenfone 9 zorgt voor grote opwinding

Toegegeven, de peiling is waarschijnlijk scheef: degenen die geïnteresseerd zijn in een klein vlaggenschip, zullen eerder een bericht over de Zenfone 9 lezen en erop stemmen. Toch heeft de kleine handset een grote kans om een ​​hit te worden in die specifieke niche, vooral omdat de Xperia 5 IV is nergens te bekennen.

Mensen in de commentaren voerden aan hoe de Zenfone 9 kan worden verbeterd buiten de software-ondersteuning. De afwezigheid van een eSIM, een microSD-kaart en draadloos opladen werden opgemerkt.

Prijs werd ook genoemd, maar telefoons met dit soort prestaties en batterijduur zijn niet goedkoop, ongeacht de grootte. Toch werd de Zenfone 8 gelanceerd op €670 vorig jaar €600 als je de early bird deal ving. Dat zou een veel aangenamere prijs zijn geweest voor de 9, maar zelfs voor € 800 lijken mensen bereid er een op te halen.

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Idayz.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart